متخصص ایمپلنت

متخصص ایمپلنت

برای پیدا کردن بهترین متخصص ایمپلنت دندان باید یک سری موارد را در نظر بگیرید. همانطور که می دانید، ایمپلنت دندان به معنی کاشت دندان در لثه شما می باشد. پس بهترین متخصص ایمپلنت کسی است که با جراحی و پروتز دندان به خوبی آشنا باشد و بتواند مراقبت های بعد از جراحی را برای شما انجام دهد. تعداد معدودی دندانپزشک هستند که به طور غیر تخصصی ایمپلنت انجام می دهند، باید در نظر داشته باشید که از مراجعه به این افراد به اصطلاح متخصص بپرهیزید، گاهی ممکن است آسیب های بدتری از سوی این افراد شما را تهدید کند. به علت ارزانی یا سایر مسائل ایمپلنت دندان خود را به هر فردی تحت عنوان متخصص ایمپلنت نسپارید. در انتخاب متخصص خود مسائلی از جمله تجهیزات و محل انجام جراحی را در نظر بگیرید.

ویژگی متخصص ایمپلنت

تمام دندانپزشکان عمومی شاید بتوانند ایمپلنت را انجام دهند اما فرد متخصص کسی است که پس از دوره دندانپزشکی عمومی دوره های جراحی به ویژه کار ایمپلنت دندان را گذرانده باشد. در نهایت این افراد چیزی حدود ۱۰ سال را فقط باید به دانش اندوختگی گذرانده باشند. پس این کار را به افراد دارای بورد تخصصی ایمپلنت بسپارید. علاوه بر این موارد، داشتن تجربه کافی در این زمینه نیز بسیار مهم است. در نظر داشته باشید که پزشک شما قبل از اقدام به جراحی مشاوره لازم و اقدامات لازم را در خصوص شما انجام دهد. این اقدامات شامل موارد زیر است:

تهیه رادیوگرافی و فتوگرافی لازم و مناسب

غربالگری سرطان دهان

معاینه سلامت فک و لثه

بررسی کامل از جمله نحوه لق شدن و ساییدگی و عملکرد کلی آن

عملکرد مفصل گیجگاهی فک

مناسب بودن بافت و شکل استخوان و تراکم لازم و مناسب بافت لثه برای جراحی

خطرات احتمالی ناشی از ایمپلنت افراد غیر متخصص

اگر جراحی قرار باشد در فک پایین شما انجام شود، فرد غیر متخصص ممکن است هنگام کار به عصب شما آسیب بزند. اگر جراحی در فک بالای شما انجام شود ممکن است فرد غیر متخصص هنگام سوراخ کردن به حفره های سینوسی شما آسیب ببینید، به منظور کاهش احتمال این خطر حتما عکس رادیولوژی تهیه کنید.

جراحی لثه

گاهی افراد نیاز دارند تا به خاطر شرایط و یا بیماری لثه به پزشک متخصص مراجعه کرده و براساس تشخیص پزشک معالج جراحی لثه انجام دهند این بیماری ها ممکن است به خاطر مصرف دخانیات و عوامل موروثی و ورم لثه و یا عفونت و التهاب و خونریزی باشند و یا صرفا جهت زیبای لثه انجام شود. جراحی های لثه امروزه به روش های متفاوتی انجام می شود که از متداول ترین آن ها می توان به جراحی با لیزر اشاره کرد.

جراحی لثه بر اساس تشخیص پزشک متخصص انجام شده و ممکن است برای اهداف متفاوتی مانند درمان بیماری و یا هر گونه آسیب دیگری انجام شود.

بیماری های لثه ممکن است شامل یک عفونت یا التهاب و خونریزی ساده باشد و یا ممکن است با شدت یافتن بیماری منجر به وارد شدن آسیب های جدی به لثه و بافت نرم و استخوان ها فک و نگهدارنده دندان ها شود ادامه این وضعیت باعث می شود فرد دندان های خود را از دست بدهد، نیاز است فرد قبل از حاد شدن شرایط به پزشک متخصص مراجعه کرده و جراحی آن انجام دهد.

از عوامل و شرایط به وجود آورنده بیماری های لثه و نیاز به عمل لثه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مصرف دخانیات: مصرف دخانیات به خصوص سیگار مهمترین و شایع ترین دلیل ابتلا افراد به بیماری لثه است.
  • تغییرات هورمونی در خانم ها: این تغییرات ممکن است باعث حساس شدن لثه ها شده و احتمال ابتلا به ژنژیویت و نیاز به جراحی را افزایش دهد.
  • دیابت: افراد مبتلا به دیابت بیشتر از افراد معمولی در معرض خطرات عفونی و به ویژه عفونت های لثه قرار دارند.
  • از دیگر عوامل به وجود آورنده شرایط جراحی می توان به عوامل موروثی و مصرف دارو های خاص که ترشح بزاق دهان را کاهش می دهند و عمل ایمپلنت اشاره کرد.

در صورت بروز بیماری های شدید لثه جراحی آن راه درمان مورد نظر است در جراحی لثه پلاک ها و زیست لایه های تشکیل شده بر روی دندان ها و جرم ها عمیق توسط روش های مورد نظر پزشک پاک می شوند این روش ها عبارت اند از:

  • جراحی فلاپ: لثه برای کاهش پاکت های پریودنتال
  • لثه برداری: برای حذف لثه های اضافی تشکیل شده روی دندان ها
  • ترمیم پلاستیک لثه: برای تغییر شکل بافت سالم لثه برای ایجاد ظاهر بهتر
  • جراحی توسط لیزر: برای درمان بیماری های دهان و دندان از قبیل آفت دهان

دکتر دندانپزشک

دندان درد یکی از دردناک ترین اتفاقاتی است که ممکن است برای هر کسی پیش بیاید. شما اگر مشکلی برای دندان هایتان پیش بیاید چه می کنید؟ یکی از عاقلانه ترین کارها مراجعه به یک دکتر دندانپزشک است! در این حالت باید با حضور در مطب دندانپزشکی، دندان هایتان را به دکتر دندان پزشک نشان دهید. تا وی پس از معاینه ی کامل برای درمان شما اقدام کند. امروزه در سطح شهر مطب های دندانپزشکی بسیاری را مشاهده می کنید که هر کدام از آن ها دارای امکانات و مهارت خاصی هستند. طی سالیان اخیر توجه به زیبایی دندان ها نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است بنابراین اگر می خواهید یک لبخند زیباتر و دندان های سالم تری داشته باشید بهتر است به دکترهای دندانپزشک با تجربه مراجعه کنید. در این صورت می توانید زندگی بهتری را تجربه کنید.

دکتر دندانپزشک چه خدماتی را ارائه می دهد؟

دندانپزشکان مختلف معمولا دو نوع خدمات را به مردم ارائه می دهند که شامل خدمات درمانی و خدمات زیبایی می شود. اگر دندان های شما دچار خرابی شده است می توانید با حضور در مطب دندانپزشکی اقدام به ترمیم آن کنید و یا اگر قابل ترمیم نباشد آن دندان را بکشید. همچنین اگر رنگ دندان هایتان تغییر کرده است کی توانید با مشاوره گرفتن از دندانپزشک اقدام به سفید کردن دندان های خود از طریق جرم گیری کنید و یا از روش بلیچینگ برای درمان خود استفاده کنید. علاوه بر آن، دکتر دندانپزشک می تواند به زیبایی دندان های شما نیز کمک کند. ممکن است دندان های شما به طور نامنظم شکل گرفته باشد و یا دچار شکستگی های جزیی باشد. در این صورت دکتر دندانپزشک می تواند با استفاده از روکش کاری نقص های دندان شما را برطرف نماید. روکش کاری دندان در مطب دندانپزشک توسط لمینت ها و یا کامپوزیت ها انجام می شود. لمینت های سرامیکی می تواند دندان های شما را منظم کند و به آن جلای خاصی ببخشد. همچنین استفاده از کامپوزیت های دندانی نیز موجب زیباتر شدن لبخند شما خواهد شد. در نهایت به شما توصیه می کنیم که دندان های خود را به دندانپزشکان باتجربه بسپارید.

 

 

ایمپلنت دندان

افرادی که به دلایل مختلف مانند تصادف و کهولت سن و عدم رعایت بهداشت دندان های خود را از دست داده اند نیازمند دندان هستند، دندان ها نقشی اساسی در زیبایی ظاهر دارند و مهمتر از آن برای غذا خوردن به آن نیاز داریم، ایمپلنت دندان راه حل بدست آوردن دوباره دندان ها است. ایمپلنت ها که از جنس فلزهای سازگار با فک انسان هستند پیچ هایی هستند که توسط پزشک متخصص در فک فرد کاشته می شود و روکشی به شکل دندان های اصلی بر روی آن قرار می گیرد.

 

ایمپلنت دندان و مزایا و معایب

در روش ایمپلنت برخلاف روش پروتزهای بریج نیازی به تراشیدن دندان ها نیست. در این روش پیچ هایی با جنس مناسب و سازگار با سلول های بدن مانند تیتانیوم در زیر لثه و در استخوان فک کاشته می شوند و پس از جوش خوردن پیچ با استخوان فک قسمت تاج به آن متصل می گردد جوش خوردن پیچ با فک برای فک بالا حدود ۵ ماه و برای فک پایین حدود ۳ ماه زمان نیاز دارد، ایمپلنت ها ممکن است دو تکه یا یک پارچه باشند. سن مناسب برای ایمپلنت کردن در خانم ها ۱۵ سالگی و برای آقایان ۱۸ سالگی می باشد در این سن اسکلت صورت شکل کامل خود را پیدا کرده است.

مزایا ایمپلنت

  • از مزایای ایمپلنت دندان می توان به راحتی افراد و مقاومت بالا و بازگردانی قدرت جویدن به فرد و ظاهر طبیعی در روش ایمپلنت اشاره کرد.
  • در این روش برخلاف بریج نیازی به تراشیدن دندان های مجاور نیست، در نتیجه خطر پوسیدگی دندان ها رفع می شود.
  • از آنجایی که ایمپلنت در استخوان قرار گرفته و آن را ساپورت می کند فرم صورت از تغییر ناشی از دست دادن دندان در امان می ماند.
  • در صورت دقت در نگهداری ایمپلنت ها نیازی به تعمیر و یا تعویض آنها در طول عمر نیست. همچنین در صورت از دست رفتن ایمپلنت راه جایگزینی آنها وجود دارد.

معایب ایمپلنت

  • از مهمترین ایرادات روش ایمپلنت دندان می توان به قیمت ایمپلنت نسبت به روش های دیگر اشاره کرد.
  • زمانبر بودن پروسه درمان در روش ایمپلنت نیز اشکال مهم دیگر آن است.
  • از ریسک های جراحی ایمپلنت می توان به احتمال عفونت و شکست در روند پیوند ایمپلنت به استخوان اشاره کرد.